Whatsapp Numaramız
0 533 476 30 57
Telefon
Email Adresimiz
info@isikyapi.com
Instagram
Twitter
Facebook
Youtube
Linkedın

Su yalıtımı ve su itici özellik veren ,uygulandığı yüzeyde ıslak görünüm ve film tabakası oluşturan kullanıma hazır sıva katkı

Renk: Floresan beyaz

Sıva yüzeyleri, tuğla-kiremit yüzeyleri, derz dolgularında su itici olarak

YARARLAR

_Kalıcı su yalıtımı ve su iticilik

_Uygulandığı yüzeyde ıslak efekt

_Derz ve boyaya katılabilme

_Yüksek esneklik

_Yüksek UV dayanımı

ÖNEMLİ !!

Ürün hazırlık esnasında tozuma nedeniyle maske, gözlük kullanımı önerilir. Kullanım ve depolama esnasında göz ve uzun süreli deri temasından kaçınılmalıdır. Deri temasında bol su, göz temasında ise en az 10 dakika bol su ile yıkanmalıdır. Gıda maddeleri ile depolanmaz. Çocukların ve hayvanların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.

HAZIRLIK

Uygulama yüzeyi sağlam olmalıdır. Gerekli onarımlar önceden yapılmalıdır. Yüzey inşaat artığı, kir ve yağdan arındırılmalıdır. Boyalı yüzeylerde tırnaklama(çentme) ile boya tabaksı kaldırılmalı ve yıkanmalıdır. Boyalı yüzeylerde bağlayıcı olarak BP-11 astar önerilir.

UYGULAMA

WR tek kat veya iki kat uygulanabilir. İki katlı uygulamalarda ilk kat 1:1 oranında sulandırılmalıdır. Bunun üzerine ikinci kat sulandırılmadan sürülmelidir. Uygulama fırça veya rulo ile yapılır. Katlar arasında 30-45 dakika kuruma süresi bırakılmalıdır. Ürünün çatlaklara nüfuz etmesi sağlanmalıdır. 3-4 saatte kurur. Tam etki etme(kür) süresi 24-48 saattir. Zeminlerde uygulanması önerilmez. Derz harçlarında veya boya katkısı olarak harç/sulandırma suyunun yarısı(1/2) kadar WR eklenir. Boya altına astar olarak 1:4 sulandırılarak uygulanabilir. Sürülerek, püskürtülerek veya derz harçları/ boyalara katılarak uygulanabilir. Derz dolgu harcına katıldığında esneklik ve kalıcı su geçirimsizlik sağlar. Boya içine katıldığında su geçirimsiz, uzun ömürlü ve silinebilen duruma getirir.

PERFORMANS

Görünüm: Beyaz sıvı

pH:12-14

Koku: Karakteristik

Klorür: İçermez.

Korozif etki: Donatıya yok.

Kanserojen madde : İçermez

DEPOLAMA

-5°C ile 40°C arasında en az 18bir9yıl raf ömrü vardır. Paketler güneş ışığından korunmalıdır.

 AMBALAJ

Kolisinde 4 adet bulunan 3 kg lık PE bidonlarda ve ya varillerde

KULLANIM

1 bidon(3 kg) WR  iki kat uygulanınca 15-25 m2 alanda etkilidir. Kullanılmadan önce bidon iyice çalkalanmalıdır.

Dikkat !!

Uygulama bitince ekipmanlar su ile iyice temizlenmelidir.

UYGULAMA KOŞULLARI

+5°C ile 40°C arasında

UYGULAMA YÜZEYLERİ

İzoblok, kiremit ve tuğla ,sıva, şap, beton yüzey, gazbeton, pres tuğla vb duvar ürünleri üzerlerine ve derz dolgularında.

 

Özkan ÖZTÜRK, 14 Nisan 2020, Trabzon

Kaynakça: SoftHARÇ katalog

 

 

 

 

Bize Ulaşın...