Whatsapp Numaramız
0 533 476 30 57
Telefon
Email Adresimiz
info@isikyapi.com
Instagram
Twitter
Facebook
Youtube
Linkedın

Nem ve su itici özellikli, sıva , şap ve beton yüzeylerde uygulanabilen , yüksek UV dayanımına sahip, derinlemesine işleyen, uzun ömürlü, şeffaf akışkan formda kullanıma hazır ürün

Görünüm: Şeffaf akışkan

YARARLAR

_Kalıcı su yalıtımı , su iticilik

_Çimento bazlı yüzeylerde (tuğla, duvar boşlukları, beton, sıva, şap, derz dolguları gibi) su ve nem geçişine en yüksek oranda koruma sağlama

_Yüksek UV dayanımı

_Boya üzeri uygulamalarda su koruma ve boya ömrü artışı

_Nefes alma, kışın içerde olacak nem yoğuşmasını önleme

KULLANIM YERLERİ

_Beton çatı ve teraslar

_Havuz derzleri

_Boya kullanılan ya da kullanılmayan yüzeyler

_Perde betonlar

_Kılcal çatlak, rötre yalıtımı

UYARI !!

Kullanım ve depolama sırasında göz , gıda maddeleri, ve uzun süreli deri temasından kaçınılmalıdır. Deri ile temasında bol su ile yıkanmalıdır. Göz temasında en az 10 dakika su ile gözler yıkanmalıdır. Çocukların ve hayvanların ulaşamayacağı yerlerde saklanmalıdır.

YÜZEY HAZIRLAMA

Uygulanacak yüzey temiz, yağ ve kirden arındırılmış olmalıdır. Yüzeylerde çatlak var ise tamir harcı ile giderilmelidir. Kullanmadan önce bidonlar çalkalanmalıdır.

HAZIRLIK VE UYGULAMA

Çimento bazlı şeffaf koruyucu sürüldüğü yüzeye derinlemesine işler , görüntüsünü değiştirmez. Sürülerek, püskürtülerek, üretimde ( bahçe eşyaları, prekast v.b) daldırma yolu ile uygulanabilir. Eski veya yeni binalarda kolayca uybulanabilir.  Kürünü almış şeffaf koruyucu bir daha suya bulaşmaz . Havuz derzlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Boya üzerine uygulanan şeffaf koruyucu hem binayı korur, hem de boya ömrünü çok uzatır.

PERFORMANS

pH: 7,5-8,5

pH  bir çözeltinin  asitlik veya alkalinlik derecesini tarif eden ölçü birimidir. 0'dan 14'e kadar olan bir skalada ölçülür. pH teriminde p; eksi logaritmanın matematiksel sembolünden, ve H ise Hidrojenin kimyasal formülünden türetilmişlerdir. pH 7 altında ise asidik,üstünde ise bazik olarak tanımlanır.

Koku: Karakteristik, belli belirsiz

Korozif etki: Donatıya yok.

Kanserojen madde: İçermez.

DEPOLAMA

+5°C-40°C arasındaki sıcaklıklarda raf ömrü 1 (bir) yıldır. Paketler  doğrudan güneş ışığından korunmalıdır.

AMBALAJ

Kolide 4 adet olmak üzere 4 kg lik PE bidonlarda, Büyük bidon yada varillerde isteğe bağlı olarak.

Özkan ÖZTÜRK,5 Nisan 2020, Trabzon

Kaynakça :Softharç katalog

Bize Ulaşın...