Whatsapp Numaramız
0 533 476 30 57
Telefon
Email Adresimiz
info@isikyapi.com
Instagram
Twitter
Facebook
Youtube
Linkedın


     Şirketimiz üretim tesisinde blok-bims, asmolen blok, dolu plakalar gibi hafif yapı elemanları üretmekte olup Doğu Anadolu Bölgesindeki madenlerinden çıkartıp işlediği Pomza ve Perlit madeni çeşitli büyüklüklerde eleyerek ve genleştirerek müşterilerine ham madde konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunar.

Hafif Yapı Elemanları
Şirketimiz Kaleblokbims bünyesi altında bims duvar bloklar, asmolen bloklar ve bims plakalar üretmektedir.Üretilen malzemelerin ham maddelerini kendi maden ocaklarından çıkarıp işlemekte ve Güney Kafkasya başta olmak üzere dünyanın bir çok yanına ihraç etmektedir.

Yapı Kimyasalları
Grup şirketlerimizden K-FiX Yapı Kimyasalları bünyesinde Erzurum fabrikamızda çeşitli bims ve fayans yapıştırıcıları, derz dolgular,  su yalıtım harçları ile mineral katkılı sıvalar üretilmekte ve yurt içi – yurt dışı ihracatı yapılmaktadır.

Mikronize Perlit
Yapı ve inşaat sektöründe ağırlık olarak kullanılan Perlit su tutucu özelliği sayesinde tarım sektörün de de kendine önemli bir yer bulmuştur.Şirketimizin markalarından Doğu Perlit bünyesinde Doğu Anadolu"daki madenlerimizden çıkarılan Perlit madeni tesisimizde tasnif edilmekte ve müşterilerimizin talebine göre genleştirme fırınlarında istenilen ebatlara göre patlatılarak genleştirme işlemi yapılmaktadır.

Pomza
Şirketimizin bims üretiminde de kullandığı en doğal yapı malzemesi olan pomza madeni, farklı sektörlerde hammadde olarak kullanılmaktadır. Şirketimizin madenlerinden çıkarıp işlediği bu eşsiz madeni, kendi tesislerinde yıkama – eleme işlemini gerçekleştirdikten sonra sınıflara ayırarak müşterilerine sunmaktadır.

Lojistik
Sektöre girdiği ilk yıllarda kendi ürettiği hafif yapı elemanları ve hammaddeyi yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine ulaştırmak amacıyla kendi lojistik ağını kuran Kaleblokbims A.Ş geçmişten günümüze değin lojistik sektöründe filosunu genişleterek, günümüzde ellinin üzerinde ağır yük taşıyabilen tonajlı ticari aracı ile bölgedeki en büyük lojistik filoya sahip firmalardan birisi konumuna gelmiştir.

Madencilik
Kaleblokbims A.Ş. ve Grup Şirktlerimizin en büyük hedeflerinden biri dışa bağımlılığı minimum seviyeye indirmektedir.Bu doğrultuda şirketimiz ve iştiraklerimizin ürettiği ürünlerin ham maddelerinin neredeyse tamamı  Doğu Anadolu ve İç Anadolu bölgesinde ki maden ocaklarımızdan temin edilmektedir.


ÜRÜNLERİMİZ

Duvar Bloklar
Asmolen Bloklar
Yardımcı Ürünler
Yapı Kimyasalları
Pomza ve Perlit

Bize Ulaşın...