Whatsapp Numaramız
0 533 476 30 57
Telefon
Email Adresimiz
info@isikyapi.com
Instagram
Twitter
Facebook
Youtube
Linkedın

   Cilalanmış doğal taş ve seramiklere uygun, yüzeylerde oluşturduğu mikroskobik aşındırma etkisi sayesinde ıslak halde kayma direncini artırarak düşme riskini azaltan, özellikle ıslak olan yüzeylerde hissedilebilir ölçüde kaydırmazlık sağlayan , iç ve dış mekanlarda kullanıma uygun, su bazlı kaydırmazlık malzemesidir. Profesyonel uygulama gerektirir. Uygulandığı yüzeyde kuru halde hafif mat görünüm oluşturabilir.

YARARLARI

_Su kaydırmazlık sağlamak

_Düşme riskini azaltmak

UYARI !!

KAYMA ÖNLEYİCİ NOSLİP mutlaka uygun iş giysisi, koruyucu gözlük ve eldiven kullanılarak profesyoneller tarafından uygulanmalıdır.

Kullanım ve depolama sırasında deri, göz ve gıda maddeleri ile temastan kaçınılmalıdır. Gözle temas olursa bolca su ile yıkayın ve hekime görününüz. Deri ile temas olursa sabun ve su ile yıkayınız. Yoğun soluma sorunu olursa kişiyi hemen açık havaya çıkarınız. Eğer sorun devam ederse hekim çağırınız. Yutma olursa kusmaya zorlamayınız ,3-4 bardak su içirip hekim çağırınız.

HAZIRLIK

Yüzeyler temiz, kuru ve önceden uygulanmış derz artıkları ve koruyuculardan arındırılmış olmalıdır. Uygulamadan önce şişe çalkalanmalıdır. Örnek ve dar bir alanda test çalışma yapılmalıdır.

UYGULAMA

Profesyonel uygulama gerektirir.(Uygulama yapmadan önce açıklama yapılan etiketi mutlaka okuyunuz.) Uygulama yapılacak yüzeyi ıslatacak kadar NOSLİP kayma önleyici dökülür ve saplı bir sünger ya da benzeri bir el aleti yardımı ile alana yayılır. Ürün yüzeyde taşın cinsine göre 15-30 dakika arası bekletildikten sonra yüzey bol su ile arındırılır. Yıkama işlemi iki kez yapılmalıdır. Kayma önleyici NOSLİP uygulanmış yüzeylerin kirleticilere karşı su bazlı bir koruyucu olan WATERSTOP ile koruma altına alınması önerilir. Koruma işlemi için yıkanmış yüzey en az 12 saat bekletilmelidir.

DEPOLAMA

-5°C +40 °C arasında en az 1(bir) yıl raf ömrüne sahiptir. Doğrudan güneş ışığından korunmalıdır.

AMBALAJ

Kolide 4 adet olan 4 kg lık bidonlarda veya varillerde temin edilir.

KULLANIM

Uygulanan yüzeyin yapısına, gözenekliliğine , hava koşullarına , uygulama metoduna bağlı olarak 1 kg kayma önleyici NOSLİP 3-5 m2 yüzeye  yeterlidir.

UYGULAMA KOŞULLARI

Ortam sıcaklığı  +5°C +40 °C arasında olmalıdır. Donmuş, erimekte olan ve 24 saat içinde don riski olan yüzeylerde uygulanmaz.

 

Özkan ÖZTÜRK 10 nisan 2020,Trabzon

Kaynakça: Softharç katalog

Bize Ulaşın...