Whatsapp Numaramız
0 533 476 30 57
Telefon
Email Adresimiz
info@isikyapi.com
Instagram
Twitter
Facebook
Youtube
Linkedın

 

PN-Standart Seri

Standart Seri düz ve esnek yapısı ile yüzer döşeme altlarında, parke altında, ara ölme duvarlarında, alçı levha duvarlarda, çelik sistemlerde, çatı altında, temel bohçalamada ve marine sektöründe Ses ve Isı Yalıtım ürünü olarak kullanılır.

  • Kalınlık: 2mm - 12mm
  • Ambalaj Tipi: Rulo

  

 

PNP-Perforeli Seri

Perforeli Seri yüzeyinde bulunan delikler sayesinde Isı geçişinin sağlanıp Ses Yalıtımı yapmasına olanak sağlar. Yerden ısıtma sistemi bulunan mekanlarda parke altı ses yaltım ürünü olarak kullanılır. Ses sönümleme özelliği olduğu için son katman uygulandığı hacimlerde Ses Sönümlemesi yapar.

  • Kalınlık: 2mm - 7,5mm
  • Ambalaj Tipi: Rulo

  

PNL-Levha Seri

Panetti Levha Seri diğer panetti ürünlerinin levha olarak imal edilmiş halidir. Montaj kolaylığı istenen detaylarda kullanılır.

  • Kalınlık: 2mm - 40mm
  • Ambalaj Tipi: Paket
  • Ölçüsü: 0,80m X 1.25m - 1,00m X 1,00m ? 1,20m X 1,25m

 

PNA-Tatami Seri

Yap-boz dizaynı Tatami minderlerinin birbirlerine geçerek sıkıca birleşmelerini ve gerektiğinde rahatça sökülüp taşınmalarını sağlar. Suyu emmez ve koku barındırmaz. Kolayca temizlenir, su ve sabunla yıkanabilir. Isı ve ses izalasyonu sağlar. Elektrik geçirmez. Yumuşaklığına rağmen kaygan değildir. Aşınmaya karşı dayanıklıdır.

 

Çocuk oyun odaları, iç mekan oyun odaları ve salonları, anaokulları, çocuk yuvaları ve kreşler, uzakdoğu sporları merkezleri, taekwondo müsabakatatami minderi, karate müsabaka tatami minderi, judo müsabakatatami minderi, kapalı spor salonları, fiziksel rehabilitasyon merkezleri, fitness ve sağlık kulüpleri (Step, Aerobik, Jimnastik, Vücut Geliştirme Salonları), balkon ve teraslar.

Ölçüler : 100X100cmX26mm veya 100X100cmX13mm

  

PNB-Bant Seri

Bant Seri, PN ve PNA serisi ürünlerin istenilen genişlikte arka yüzeyi hot-melt yapışkan kaplı bant serisidir. Yapıştırıcı laminasyon sistemi hot-melt olduğu için güçlü ve uzun ömürlü yapışma sağlar.

  • Kalınlık: 2mm - 40mm
  • Ambalaj Tipi: -Özel- / Ölçüsü: Sorunuz

 

PNX-Özel Üretim

Özel Seri, projeye göre farklı yüzey geometrileri, farklı kalınlıklar, farklı yoğunluklar, farklı desenler ve farklı özelliklerde üretim için yapılmaktadır. Akustik düzenleme ve darbe sesi ile ilgili özel ürün ve çözümler mevcuttur.

HB Seri Uygulama Resimleri

Doğa ve insan dostu; bakteri, mantar, küf ve haşere barındırmayan, yüksek yoğunluklu malzemedir. 3 boyutlu yapısı sayesinde ses dalgalarını yüksek kapasite ile absorbe eder. Alev geciktirici özelliğe sahiptir. Antibakteriyeldir Mantar ve küf oluşumunu engeller, insan sağlığına zararlı bileşen içermez (ROHS-REACH). Kanserojen madde içermez. Tahriş etmez, kaşındırmaz. Kullanım esnasında özel korunma ekipmanı gerektirmez.

  • Kalınlık: 10mm - 20mm
  • Ambalaj Tipi: Rulo

Bize Ulaşın...