Whatsapp Numaramız
0 533 476 30 57
Telefon
Email Adresimiz
info@isikyapi.com
Instagram
Twitter
Facebook
Youtube
Linkedın

Akustik Levhalar
Dyna Akustik® yalıtım ürünleri  Poliüretan esaslı bir malzeme olup; günümüz ses yalıtım ve akustik düzenleme uygulamalarında en çok kullanılan malzemelerdendir. Esnek ve hafif yapısı sayesinde kolay uygulanır. Profil (viyol) ve piramit gibi farklı kesit yapıları sayesinde artırılmış ses yutuculuk değerlerine sahiptir. Kendinden yapışkanlı tipleri ile kolay uygulama sağlar. Ses yutucu özelliğinin yanısıra bariyerli tipleri ses yalıtım katsayısı arttırılabilir. Restaurant, sinema, stüdyo, ofis ve akustik kabinlerde yapılacak uygulamalarda kullanılır.

Ses ve ısı yalıtımı amacıyla kullanılan ürünün orta ve yüksek frekanslardaki ses yutma performansı fazladır. Empregnasyon tekniği ile üretilen Dyna Akustik® süngerler 50-70 Kg/m³ yoğunluğa sahiptir. 5mm Kalınlıktan 60 mm kalınlığa kadar düz rulo ve plaka şeklinde üretilebilir.

Pramit Sünger
Piramit formlu köpükler gözenekleri açık, ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir. Piramit yüzeyleri sayesinde her yüzde aynı seviyede termal yalıtım ve ses emme seviyesine sahiptirler. Görünen ic mekânların yüzey uygulamalarında, endüstriyel alanlarda, radyo ve kayıt stüdyolarında, eğlence yerlerinde, konferans salonlarında, jeneratör dairelerinde, kompresörlerde, bekleme salonlarında vb. çok geniş kullanım alanlarına sahiptir. piramit yüksekliği, piramit taban ölçüleri açısından (334, 445, 556) üç farklı ölçüye sahiptir.

Akustik Viyol
Viyol sünger mükemmel ses yutma özelliği sayesinde ortamdaki sesin, dengeli biçimde emilmesini sağlar. Yumurta sünger küf tutmaz nemden etkilenmez. Ortamdaki akustiği sağlayarak yankılanmayı engeller. 30-40 mm kalınlıklarda 50-70 Kg/m3 yoğunlukta olan süngerlerdir.

Uygulama Alanları: Jeneratör kabin ve odalarında, hidrofor ve havalandırma sistemlerinde, Ofislerde, Yoğun çalışma ortamlarında, kayıt, TV stüdyoları ve radyo istasyonlarının duvar ve tavanlarında, tekne marin ses izolasyonunda, müzik odalarında, yankılanmanın önlenmesinde, vb.

İstenildiğinde Kendinden Yapışkanlı Olarak Üretilmektedir.
İşçilik maliyeti yarı yarıya düşer, yapıştırıcı maliyetiniz ortadan kalkar, Solvent kokusuna maruz kalmazsınız, kova, fırça ve ruloya ihtiyacınız olmayacak.

Bondex Levha
Sünger malzemelerinin küçük parçacıklar haline çevrildikten sonra sıkıştırılarak tekrar sünger haline getirilmesi ile üretilen bu malzeme ses izolatörü ve darbe emici olarak kullanılmaktadırlar. 110 - 250 kg/m3( yoğunluk ) arasında üretilebilen malzeme inşaat, stüdyo, makine dairesi, tekne ve yat gurubu, otomotiv sektöründe çeşitli noktalarda tampon ve takoz malzemesi olarak kullanıldığı gibi spor malzemeleri sektöründe güreş minderi olarak da kullanılmaktadırlar. Kısacası sesin sorun haline geldiği birçok noktada sesi minimuma indirebilirsiniz. 

Bize Ulaşın...